Top 5 štětců

By Neděle, Červenec 12, 2015 2 , , Permalink 25

Ahoj všichni!

_DSF0569-2Tento týden bude trochu jiný. Každý den dám fotku (budu pokračovat s číslováním) a dle tagu na instagramu #kosmetickatop5 – po dobu šesti dní, dám pět oblíbených kousků z dané kategorie – a vždy k danému tématu ještě něco připíšu. Takže líčící článek v týdnu nebude, možná ho přesunu na víkend 🙂

Jako první jsou štětce. Vybrat pouze pět oblíbených byl trochu problém. Nakonec jsem vybrala ty, bez kterých bych se v žádném případě neobešla.

_DSF0570Real Techniques Duo-Fibre Contour Brush, Zoeva 126 Luxe Cheek Finish, MUFE 274, Zoeva 227 Luxe Soft Definer a 310 Spot Liner.

_DSF0571Duo-fiber je pro mě nejlepší štětec na nanášení jakéhokoliv tekutého produktu. Samozřejmě se s ním dá v pohodě makeup i zapracovat, ovšem to záleží na jeho konzistenci, na hutnější asi stačit nebude. Dobře funguje také na tekuté bronzery, se kterými chcete konturovat. Stejně tak i na krémovou tvářenku. Nedokážu si bez něho představit ráno. Vlastně je to první štětec, pro kterém vždy ráno sáhnu 🙂

Luxe Cheek Finish jsem si vybrala s nadějí, že by to mohl být ten nejlepší štětec na tvářenku. A jak už jsem jednou psala, očekávání naplnil a je ten nejlepší štětec na tvářenku, který jsem kdy měla. Pudrové tvářenky se s jeho pomocí nanáší skvěle, rovnoměrně a vůbec nedělá šmouhy. Navíc je tak sametový, aaaaa. Prostě je to láska.

Make up for ever 274 je skvělý pomocník na obočí. První štětec od MUFE, který mám. Přemýšlím, zda si koupím další, ale cena se mi stále zdá opravdu hodně vysoká. Ovšem pomocník je skvělý a s jeho pomocí dobře vykreslím obočí a zvýrazním jeho linie. Pokud máte některá Aqua brow, není lepší štětec na jeho aplikaci. Ale poradí si i se stíny a tužkou.

Luxe Soft Definer má být stějně úžasný jako M.A.C č. 217. Bohužel nemám srovnání, s 217 jsem se nechala pouze líčít, sama jsem si ho ještě neosahala. Ale pokud tomu tak je, tento krasavec stojí snad jen třetinu a práci odvede skvělou. V pohodě s ním můžete také zapracovat korektor – nikde není napsané, že je pouze a jen na blending stínů.

Spot Liner je takový malý linkový zázrak. Vybrala jsem ho proto, že už nepoužívám žádný jiný „linkovací“ štětec – můžete s ním aplikovat gelové linky, stíny a krásně rozmazat nebo poupravit linky tužkou. Při další objednávce na www.zoeva.cz bude zase můj! 🙂

Tak tohle je můj štětcový výběr. A jaký je ten váš?

Hezký den, Sobi.

 

Děkuji za každý komentář a srdíčka 🙂

 

 

2 Comments
  • NielaD
    Červenec 12, 2015

    Děkuji, že si se podrobněji rozepsala tady, měj k řádný týden
    D.

    • NielaD
      Červenec 12, 2015

      Edit *krásný
      Mi ten telefon jednou upadne, až se bude divit.

Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *